Нацрада хоче заборонити "лохотрони"

— 23 вересня 2010, 13:59

"Я в цьому бачу недоброякісне ведення господарської діяльності. Ми будемо жорстко стежити за виконанням законодавства і найближчим часом приймемо рішення про заборону цих онлайн-історій", - заявила перший заступник голови Нацради Оксана Головатенко.

Сам же голова Нацради Володимир Манжосов нагадав, що у Верховній Раді зареєстрований і відповідний законопроект.

За словами пані Головатенко, тема інтерактивних ігор обговорювалася на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань розслідування законності розподілу частот під головуванням Інни Богословської 21 вересня.

Також народні депутати звернули увагу на те, що Нацрада не виконує функції контролю за поширенням еротичних програм.

"Є ситуація, коли Національна рада під час перевірки цікавиться трансляцією фільму з ознаками еротики чи порнографії, канал показує прокатне посвідчення, видане Мінкультом", - зазначила Оксана Головатенко.

Зважаючи на обурення депутатів, Нацрада серйозно поставиться до боротьби з еротикою. "Це питання діалогу з прокатною комісією Мінкульту, яка присвоює значки доступу", - пояснила вона, яким чином регулятор має намір боротися.

У засіданні слідчої комісії взяли участь Володимир Манжосов, Оксана Головатенко, Лариса Мудрак, Оксана Єлманова і Микола Фартушний.

За матеріалами Телекритики

Реклама:

Головне сьогодні