Тест

У Львові стартує свято кави

Уже четвертий рік поспіль Львів запрошує львів'ян та гостей міста "На каву до Львова"!

Свято розпочнеться вже в п'ятницю концертом Павла Табакова з Vita Orchestra та одного з найдавніших джазових колективів Львова "Дзиґа Джазз Квартет".

У суботу о 12 годині можна відвідати майстер-клас Луїджі Луппі - відомого майстра з приготування кави - у ресторані "Бьянко Россо пастерія", що на проспекті Свободи, 6/8.

[L]

Протягом дня також заплановано денна кавова та дитяча програма, битва барістів, виступ джазового колективу Марка Токара, фінсько-українська театральна вистава "Целофан" та вечірні кавові кіно покази.

У неділю у Львові можна буде побачити кавових короля та королеву, послухати камерний оркестр "Віртуози Львова", відвідати вечірні кавові покази та дізнатись, яка ж з кав'ярень стане переможцем у святі кави.

Кожен гість свята зможе у ці дні відвідати кав'ярні, які є учасниками Кавового туру, скуштувати "святкову" каву та віддати свій голос за найулюбленіший "кавовий" заклад.

Цьогорічне свято розширюється за межі дворику Ратуші і займатиме ще і північну сторону площі Ринок, де буде влаштовано Кавовий ярмарок та встановлено урочисті кавові арки з екранами.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті свята кави.