О котрій годині найлегше умовити чоловіка – опитування

— 19 жовтня 2010, 14:56

Імовірно, жінкам буде приємно дізнатися, що не лише в них трапляються "перепади настрою" - чоловічий настрій також зазнає змін протягом дня, пише The Daily Mail.

Про це свідчать результати опитування, проведеного серед 1019 осіб на замовлення фармацевтичної компанії Bayer Schering Pharma.

[L]

Пропозиція винести сміття або влаштувати романтичний вікенд виглядатиме в очах чоловіка значно привабливішою, якщо звернутися до нього наприкінці робочого дня, близько шостої вечора.

Натомість чоловікам - "підкаблучникам" дослідники радять уникати сварок близько третьої години дня, оскільки саме в цей час вони мають найбільше шансів програти в словесній баталії представниці прекрасної статі.

Що стосується збільшення зарплатні або підвищення - працівникам не варто напосідатися з такими проханнями на свого начальника з самого ранку, краще дочекатися першої години дня.

На людський настрій може впливати чимало факторів - гормони, їжа, алкоголь. Узгоджуючи ж свої дії з біоритмами своєї половини, ми змогли б частіше досягати бажаного.

"Кожен цикл біоритмів регулюється мозком, який контролює, які гормони та в якій кількості продукуються, з метою забезпечення рівноваги функцій організму", - коментує результати психотерапевт Еві Бентлі.

"Значною мірою те, як людина почувається фізично, інтелектуально та емоційно, визначається біоритмами", - зазначає вона.

Реклама:

Головне сьогодні