Нью-йоркські "НЛО" перелетіли до Техасу

— 20 жовтня 2010, 13:03

Втім, за кілька днів по тому, вогні, що вишикувалися у дзеркальному відображенні нью-йоркських "НЛО", були помічені над Ель Пасо - в Техасі.

Після цього одразу ж поповзли чутки, що маленькі зелені чоловічки перебралися на південь, повідомляє The Daily Mail.

13 жовтня нью-йоркський район Челсі практично паралізувало - рух транспорту зупинився, пішоходи позаклякали, спостерігаючи за зграйкою об'єктів у небі.

Згідно ж офіційним поясненням, то було ніщо інше, як повітряні кульки, які сильним вітром віднесло від школи Майлстоун у Вестчестері.

Щоправда, святкові кульки злетіли у небо о першій годині дня, тоді як перший з дзвінків городян до служби "911" надійшов на півгодини пізніше.

"Ця річ в жодному разі не могла бути повітряною кулею... Світло так не відбивається від повітряної кулі", - стверджує один з очевидців.

Свідки видовища в Ель Пасо також обривали телефони поліцейських відділків та редакцій.

Розповіді багатьох з них збігалися - спершу з неба прилинув один вогник, потім він розділився на три, кожен з яких мав хвіст. Коли з'явився четвертий вогник, усі вони ще деякий час висіли в повітрі, а тоді зненацька зникли.

Оскільки на той час було вже темно, навряд чи ці вогники, зняті на відео, могли б також виявитися повітряними кульками.

Інтернетом нині гуляє чимало спекуляцій на цю тему, чіткого ж пояснення досі представлено не було.

За однією з версій, освітлювати собі шлях могли парашутисти або ж того вечора могли проходити якісь військові навчання чи підготовка до авіашоу.

Реклама:

Головне сьогодні