MySpace інтегрувався з Facebook

— 19 листопада 2010, 10:27

Відтепер користувачі MySpace зможуть імпортувати зі свого профілю в соціальній мережі Facebook "інтереси" та інформацію про вподобану музику і фільми.

Таке рішення було ухвалене в результаті домовленостей, досягнутих між керівництвом двох сайтів, пише Лента.ру з посиланням на Mashable.com.

Подібна синхронізація з Facebook дозволить користувачам MySpace отримувати на своїй сторінці свіжу інформацію з потрібних подій у світі розваг. Це стане основною функцією сайту.

Крім того, в найближчому часі на MySpace з'являться кнопки "Мені подобається" з Facebook.

Керівництво обох сайтів підкреслює, що в угоді немає ніякої фінансової складової.

На думку низки аналітиків, цей крок слід розцінювати як офіційне визнання Facebook лідером на ринку соціальних мереж з боку MySpace, яка пішла на поглиблення інтеграції з колишнім конкурентом, сподіваючись утримати близько 120 мільйонів своїх користувачів, оновивши можливості ресурсу.

Відзначимо, що у сайту MySpace, що з'явився одночасно з Facebook, у свій час було в два рази більше користувачів. Проте зараз найбільша соціальна мережа в світі випереджає MySpace за цим показником приблизно в 4 рази, нараховуючи 500 мільйонів зареєстрованих акаунтів.

Реклама:

Головне сьогодні