В Австралії пропонують будинки за 1 долар на тиждень

— 5 листопада 2010, 10:55

У поселенні Трандл (штат Новий Південний Уельс) всього 380 жителів, і вони намагаються залучити нові родини низькою платою за оренду житла - австралійський долар майже дорівнює американському.

Трандл, розташований у глибині австралійського континенту, сильно постраждав від посухи, що тривала кілька років, але тепер, за словами жителів, врожаї пшениці та інших зернових культур відновилися.

Жителі села кличуть городян, яких приваблює сільський спосіб життя, повідомляє Бі-Бі-Сі.

"Ми пропонуємо унікальний дух села, маленької громади. Тут усі вас знатимуть й усі вітатимуться на вулиці - це гостинна громада", - сказала агентству Франс Прес Шері Куейд, що керує рекламною кампанією Трандла.

"Трандл не вимирає, але ми хочемо уникнути слизького шляху, на якому ми почнемо втрачати життєво важливу інфраструктуру", - додала вона.

Плата за оренду дворів у Трандлі низька, але бажаючим там поселитися доведеться закатати рукави: у багатьох будинках уже 10 років ніхто не живе.

"Ви вмієте вправлятися з молотком і малярською щіткою? Хочете випробувати на собі сільське життя?", - йдеться у рекламі на сайті Трандлу.

Бажаючих жити у селі знайшлося не так вже й мало: вже отримано 130 імейлів від тих, кого зацікавила ця пропозиція.

Реклама:

Головне сьогодні