Ларрі Кінг провів останній випуск свого шоу. Відео

— 17 грудня 2010, 12:34

На початку програми ветеран каналу CNN зізнався, що йому важко прощатися, повідомляє Бі-Бі-Сі. "Мені важко це говорити. Я знав, що цей день настане. Але ці слова нелегко вимовити", - сказав Кінг.

За 25 із зайвим років Ларрі Кінг провів більше 40 тисяч інтерв'ю. Шоу Larry King Live потрапило до Книги рекордів Гіннеса як найдовша програма, що виходила у той самий час з одним і тим самим ведучим.

Ларрі Кінг зіграв неоціненну роль у становленні телеканалу CNN, що тільки починав конкурувати з традиційними мовними корпораціями США.

Його "домашній" екранний образ - завжди в незмінних підтяжках - допомагав створити атмосферу близькості та довірчості в майстерно проведених інтерв'ю з будь-якими співрозмовниками - від голів держав до найекстравагантніших постатей шоу-бізнесу.

Відео з найяскравішими моментами та особистостями в шоу Ларрі Кінга від CNN

Характерною для Ларрі Кінга була м'яка манера в спілкуванні з гістьми програми: його неодноразово критикували за недостатню войовничість та агресивність, характерну для журналістики не тільки в США.

Однак він не змінив свій почерк, а деяким його колегам, навпроти, довелося знизити градус конфронтаційності у своїх ефірних "дуелях" з гістьми.

Останнім часом рейтинг програми Кінга став падати, і на початку року ведучий заявив журналістам, що має намір піти від справ і проводити більше часу з родиною.

Гостем одного з останніх випусків знаменитого телешоу був прем'єр-міністр Росії Володимир Путін.

Незадовго до цього і майже одразу після своєї скандальної відставки інтерв'ю Ларрі Кінгу дав колишній мер Москви Юрій Лужков.

Реклама:

Головне сьогодні