ЖЖ заборонив вести блоги з комерційною метою

— 20 грудня 2010, 12:16

Наприклад, згідно з новими правилами сервісом заборонено користуватись дітям до 13 років. Раніше вони могли користуватись сервісом, але за умови отримання дозволу від батьків, повідомляє Watcher.ua.

В ЖЖ кажуть, що за останні кілька років практично ніхто з батьків не давав дозволу своїм дітям на користування сервісом, і LiveJournal не є сервісом, який би призначався для використання дітьми.

[L]

То ж, щоб не порушувати закони США, де інтернет-сервісам необхідно дотримуватись низки вимог, щоб мати право надавати послуги дітям до 13 років, в ЖЖ вирішили взагалі заборонити їм користуватись блогами.

У правилах користування сервісом також окремим пунктом прописали заборону використання ЖЖ з метою проведення пошукової оптимізації (SEO), яка може завдавати шкоди. В чому суть шкідливого SEO - у правилах не пояснюється. Також в правилах прописали заборону використання ботів.

Важливим пунктом є заборона створювати блоги з метою ведення виключно комерційної діяльності. Це означає, що ЖЖ-екаунти, наприклад, інтернет-магазинів, можуть бути закриті без будь-яких додаткових пояснень.

Крім того, Живий Журнал оновив свій додаток для iPhone, який тепер підтримує повноекранний режим для iPad.

Нова версія передбачає можливість роботи в горизонтальному режимі і, серед інших змін, містить поліпшення у відображенні контенту, доданий перегляд посилань у вбудованому браузері. Завантажити додаток можна тут.

Реклама:

Головне сьогодні