Флориду назвали найдивнішим штатом Америки

— 28 грудня 2010, 16:16

Такого висновку дійшло агентство Agence France-Presse, що проаналізувало новини про незвичайні події та явища, що траплялися в 2010 році.

Виявилося, що саме у Флориді сталася найбільша кількість смішних та дивних історій, що потім потрапили в місцеві й закордонні ЗМІ.

Йдеться про новини, що розповідають про дурні злочини, смішні ситуації за участю тварин, незвичайні дзвінки в службу порятунку й так далі.

[L]

Серед цих подій опинилися операція зі знешкодження коробки з кошенятами, вбивство алігатора, що напав на собаку, дзвінок до служби порятунку від чоловіка, що поскаржився на власну матір, що забрала у нього пиво, а також випадковий продаж праху померлої жінки.

Крім того, агентство згадало історію про те, як чоловік, між сідницями якого знайшли кокаїн та марихуану, заявив поліції, що виявлені в нього наркотики насправді йому не належать і він не знає, звідки вони взагалі взялися.

Також у Флориді було зареєстровано випадок отруєння людей слизом равликів і дорожня пригода, влаштована собакою - пес випадково натиснув на педаль газу заведеного авто і машина збила його хазяїна.

Точна кількість подібних історій, що сталися у Флориді, агентство не називає.

За матеріалами "Лента.ру"

Реклама:

Головне сьогодні