Полька народила близнюків від різних батьків

— 28 грудня 2010, 17:36

28-річна жінка і не підозрювала, чим обернуться її зради. Протягом деякого часу вона жила з чоловіком і потайки зустрічалася з коханцем. Її незапланована вагітність закінчилася появою на світ близнюків: дівчинки і хлопчика.

Ледве малюки з'явилися на світ, полячка вирішила порвати відносини з благовірним, щоб переїхати до коханця. Втім, жінка була впевнена, що батько її дітей все ж чоловік.

Але той, не бажаючи платити аліменти, під час шлюборозлучного процесу засумнівався, що це його потомство і запропонував провести генетичну експертизу.

Її результат потряс усіх: з'ясувалося, що близнюки, що народилися від багатоплідної вагітності, мають двох різних батьків. Так, татусем дочки став коханець, а сина - чоловік, повідомляє Экспресс-газета з посиланням на польське видання Kurier Poranny.

[L]В інтерв'ю газеті генетик Петро Козіол розповів, що сучасній медицині відомо лише сім подібних епізодів.

Виявляється, у жінок іноді дозрівають відразу кілька яйцеклітин, які можуть виходити з яєчника з перервою в кілька годин або навіть днів і запліднити їх здатні сперматозоїди як одного, так і двох, а може бути і трьох, чотирьох чоловіків.

Потім запліднені зиготи потрапляють в матку, і, як у випадку звичайної вагітності, прикріплюються до її стінки і ростуть. Зрозуміло, плаценти у них будуть різні.

"Наскільки я знаю, зараз мати живе з своїми дітьми і коханцем, який прийняв ситуацію. Виховувати дітей вони будуть разом, а колишньому чоловікові все ж таки доведеться платити аліменти на свого сина", - повідомив генетик.

Реклама:

Головне сьогодні