Свято шоколаду у Львові відкриє Робертіно Лоретті

— 18 січня 2011, 15:48

На четвертому Святі шоколаду гостей чекає ярмарок шоколадних виробів, найширший асортимент шоколадних ласощів, конкурси та забави, інтерактивний дитячий шоколадний сектор, цукерковий кулькоспад, розваги для дітей та дорослих.

За інформацією організаторів, на святі працюватиме імпровізована Шоколадна фабрика, у якій кондитери з майстерні виготовлення шоколаду демонструватимуть процес виготовлення шоколадних солодощів.

Свято шоколаду відбудеться у Палаці мистецтв, що на вулиці Коперника, 17. Для проведення заходу задіяно великі зали трьох поверхів палацу, що будуть розділені на тематичні зони.

"Ми вже вчетверте організовуємо Свято шоколаду. Це свято, які і інші фестивалі, вже стало традиційним і для наших мешканців, і для туристів. Стараємось щороку вразити відвідувачів чимось цікавим та ексклюзивним. Зараз, до прикладу, запросили відомого італійського тенора Робертіно Лоретті, аби смачний шоколад доповнювала неперевершена музика", - розповів координатор свята Андрій Сидор.

Урочисте відкриття свята відбудеться 11 лютого за участю світового тенора Робертіно Лоретті. Наступного дня заплановано створення шоколадного міста "Львів з шоколаду", а в неділю - поїдання найдовшого шоколадного торту.

А от на День всіх закоханих організатори обіцяють у Палаці мистецтв особливу атмосферу - запах шоколаду, романтика при свічках та солодкий джаз.

За даними організаторів "Свята шоколаду"

Реклама:

Головне сьогодні