У Києві пропонують перевірити коханих на вірність

— 5 січня 2011, 15:57

Агентство, що заявило про себе на сайті безкоштовних оголошень, працює точнісінько, як колись популярна російська телепередача: розігрує цілі спектаклі, в яких ваша половина виявляє свою сутність.

Журналісти газети "Сегодня" подзвонили на зазначений в оголошенні номер телефону, і їх одразу завалили різними пропозиціями.

"У вас же виникали думки, а повівся б він на яку-небудь блондинку? А, може, потрібно показати чоловіку, що його об'єкту захоплення потрібні від нього тільки гроші. Ми можемо зробити все", - вихваляв свої послуги чоловік на іншому кінці проводу.

Стандартна схема: до вашого улюбленого підсилається спеціально навчена дівчина модельної зовнішності. Ця панянка знайомиться з ним і спокушає.

Правда, їхні стосунки будуть знаходитися під вашим контролем і розів'ються лише до заздалегідь обговореної стадії: може бути просто перше побачення, а може і спільна поїздка куди-небудь.

"Можна організувати так, що у визначений момент з'являєтеся ви і ловите його на гарячому, а можна просто зафіксувати усе на фото і відео. Ну, а якщо ваш обранець виявиться вам вірним на всі 100%, то тоді "жили вони довго і щасливо", - продовжує співрозмовник.

За його словами, попит на таку послугу дуже великий: "От, приміром, нещодавно жінка зверталася, яка мріяла розлучитися з чоловіком. А причепитися було ні до чого. До її чоловіка підіслали дівчину, яка його спокусила і в самий непідходящий момент дружина їх застукала - одразу ж подала на розлучення".

"А от інша дівчина просто хотіла "розвести" свого багатенького хлопця на новеньке авто. Зробила те саме (що й попередня жінка), і він, щоб не розлучатися з коханою, подарував їй авто", - розповів чоловік.

Втім, перевіряють на вірність і чоловіки жінок, хоча таких серед клієнтів контори лише кілька відсотків. Вартість такої послуги величенька - від 500 доларів.

Психолог Ірина Жданова вважає, що така перевірка може бути цікава лише дріб'язковим і нечесним людям.

"По суті, людина розставляє пастки для свого коханого і дивиться на нього, як на піддослідного кролика. Це вже говорить про те, що стосунки нездорові", - пояснює вона.

Реклама:

Головне сьогодні