У Дніпропетровську закохані обвінчалися в ополонці

— 15 лютого 2011, 14:22

У День святого Валентина закохані обирають найекстравагантніші способи, щоби підтримати вогонь кохання. Кілька цікавих подій сталися і в Україні, зокрема, у Дніпропетровську закохані обвінчалися в ополонці в десятиградусний мороз.

Щоправда, вінчання пройшло без священика - його роль виконував Нептун. У такий спосіб вирішили поєднатися прихильники зимового купання. Вони визнають: таке весілля стане незабутнім, пише ТСН.

В Івано-Франковську молоді люди просто неба утворили живий ланцюг і цілувалися - незнайомі одне з одним скромно у щічку, закохані - по-справжньому.

Досвідчені пари порадили це робити не тільки у свята, адже цілуватися дуже корисно. На думку учасників акції, чоловіки, може, не дуже хочуть цілуватися, але жінкам це потрібно, щоб відчувати себе молодими.

А у Запоріжжі юнак освідчувався в коханні через вікно на рівні 7-го поверху, де мешкає його кохана. Допомоги молодик попросив у МНСників, ті до прохання поставилися з розумінням. Після такої пропозиції руки та серця, дівчина не змогла відмовити.

"Дай Бог звичайно, аби більше було таких приємних моментів, але я, звичайно, в шоці", - поділилася враженням дівчина.

Реклама:

Головне сьогодні