Гришковець закрив свій Живий журнал

— 17 лютого 2011, 13:47

Про це Гришковець повідомив у пості, який, за словами письменника, стане останнім.

"Це мій 528-й і останній запис в цьому просторі. Я йду з ЖЖ назавжди. Закриваю цей блог і взагалі йду з блогосфери. Рішення це не лише ця хвилинне, не емоційне і прийнято, а також обдумано давненько. Обговорювати я цього не хотів би, а ось попрощатися хочу ", - написав Гришковець.

З цього моменту Гришковець має наміру писати "про повсякденності" на власному сайті Odnovremenno.ru.

"Мій маленький місцевий простір буде технічно розвиватися, буде видозмінюватися і буде більш зручним для користування", - написав він на новому сайті.

У ЖЖ-юзера е-griskovets понад 44 тисяч друзів. У рейтингу популярності Живого журналу блог Гришковця знаходиться на третьому місці, поступаючись тільки Артемію Лебедєву (tema) і Рустемові Адагамову (drugoi). При цьому в рейтингу блогів на "Яндексі" щоденник письменника займає лише 101-й рядок.

Живий журнал Євгенія Гришковця неодноразово ставав майданчиком для запеклих дискусій у коментарях, тому що автор блогу дозволяв собі досить різку критику на адресу популярних медійних персонажів, таких як співачка Олена Ваєнга або комічний театр "Квартет І".

Крім того, в листопаді 2010 року Гришковець у своєму ЖЖ розповів про те, що особисто вплинув на розблокування Живого журналу владою Казахстану, попросивши про це якогось місцевого чиновника, посада якого "аналогічна посади та обов'язків нашого Суркова".

Реклама:

Головне сьогодні