Дивовижні атракції у шоколадному містечку

У рівній мірі неможливо собі уявити вже традиційне львівське Свято Шоколаду без улюбленої багатьма поколіннями українців торгової марки "Світоч", що є окрім усього іншого ще й одним з головних символів міста Лева. Із року в рік "світочанські" майстри готують для своїх шанувальників несподівані сюрпризи та щедро обдаровують їх смачними солодощами.

Цього року справжній фурор серед гостей свята викликав золотистий намет на площі біля Оперного театру, виконаний у вигляді величезної цукерки "Світоч Трюфель". Саме ця "цукерка" і стала осередком "шоколадних" розваг – бажаючих зазирнути під золотистий купол виявилося безліч. Чого тут тільки не було: солодкі подарунки, неймовірні сюрпризи, казкові персонажі та багато іншого. Всередині імпровізованого "замку" відбувалися "шоколадні" дива ...

У кожного була унікальна можливість приготувати власний шоколадний десерт.

"Із-під пензля" гостей свята виходили дивовижні картини, виконані "шоколадними" фарбами.

Професіонали боді-арту дарували учасникам теплі "поцілунки" - наносили на рум'яні від морозу щоки шоколадні малюнки.

Гостей неможливо було втримати від участі у веселих конкурсах та вікторинах, адже кожен отримував солодкі подарунки від "Світоч", Lion та Nuts.

Справжній ажіотаж серед молоді викликала інтерактивна гра "Шоколадна віртуальна реальність": тут можна було виграти батончик Lion або Nuts, або драже Nuts Trio

"Шоколадний" прилавок пропонував гостям ласощі будь-якої форми, аромату та смаку.

А ось і вона, цукерка золота!

Словом, свято вдалося на славу. Можна з впевненістю сказати, що стараннями "Світоч", Lion та Nuts на кілька днів у морозному Львові настала шоколадна "відлига"!

Реклама:

Головне сьогодні