Папарацці зняли смертельно хворого Стіва Джобса. Відео

— 22 лютого 2011, 12:22

Домисли почали поширюватися після появи в мережі фотографій, на яких IT-геній виглядає сильно схудлим, змарнілим і з неабияк поріділими волоссям, як буває під час курсу хіміотерапії.

Тепер Джобс потрапив на відео, яке опублікував сайт Radar Online.

Оператор застав Джобса на виході з кафе - 56-річний Стів, одягнений у джинси, кросівки і чорний кардиган, до знемоги худий, повільно і невпевнено направляється від дверей до авто.

У кадрі видно, як він похитується і сідає на переднє пасажирське сидіння з певними труднощами. За кермо сідає його дружина.

Зйомка була проведена того ж дня, коли Джобс вчергове відвідав Стенфордський онкологічний центр в серці Кремнієвої долини під Сан-Франциско, де він проходить курс лікування.

Подивитися відео зі Стівом Джобсом

Джобс вже тричі йшов на лікарняний, у 2009 році пережив пересадку печінки. Наразі Джобс відійшов від справ через хворобу. Оперативне керівництво компанією здійснює виконавчий директор Тім Кук. Але, запевняють в Apple, Джобс продовжує брати участь в ухваленні стратегічних рішень.

Минулого четверга він серед інших лідерів американської IT-індустрії зустрівся в Сан-Франциско з президентом країни Бараком Обамою.

Зустріч, присвячена інноваціям та інвестуванню в наукові дослідження, була закритою для преси і журналістам не вдалося зробити знімки Джобса. Те, що всі запрошені на діловому обіді були присутні, підтвердив представник Білого дому.

Уперше про захворювання Джобса стало відомо в 2003 році. Тоді він повідомив, що страждає від "гормонального дисбалансу" і тільки пізніше дізналися, що він страждає рідкісною формою раку підшлункової залози.

У 2009 році голова Apple переніс операцію з трансплантації печінки. Він неодноразово заявляв, що хвороба не змусить його залишити пост керівника компанії, незважаючи на те, що його здоров'я кілька разів ставало причиною коливань фондового ринку США.

У серпні 2008 року агентство Bloomberg з технічної помилки опублікувало некролог Джобса.

За матеріалами ТСН

Реклама:

Головне сьогодні