Нескінченна вірність: Пес охороняє пораненого друга після цунамі в Японії. Відео

— 16 березня 2011, 15:11

Ролик під назвою "Нескінченна вірність" за останні години вийшов у лідери переглядів на YouTube - його подивилися більше 56 тисяч осіб.

Запис демонструє, як явно породистий, але виснажений і брудний пес у нашийнику бродить навколо свого пораненого одноплемінника, що лежить в уламках. Він всіляко намагається привернути увагу оператора до лежачого без руху собаки, сідає поруч і дивиться в бік камери.

У коментарях до відео йдеться про те, що рятувальникам знадобилося кілька годин, для того, щоб дістатися до собак, одного з яких було доставлено до притулку, а іншого - до ветеринарної клініки, передає Інтерфакс.

Підпис під відеозаписом повідомляє про те, що в Японії розпочато збір коштів на допомогу тваринам, що стали бездомними після землетрусу і цунамі.

Користувачі інтернету, які залишили свої коментарі під цими відеокадрами, відзначають незвичайну відданість японських собак. Як відомо, у Токіо на станції Сібуя є пам'ятник собаці Хатіко, яка в 20-х роках минулого століття щодня приходила сюди і чекала свого господаря протягом багатьох років, навіть після його смерті.

Про цю історію в 2009 році був знятий фільм "Хатіко: найвірніший друг" з Річардом Гіром у головній ролі. Місце біля пам'ятника вірному собаці - одне з найпопулярніших для зустрічі в Токіо.

Реклама:

Головне сьогодні