ДАІ обіцяє щоденно інформувати про наявність номерних знаків і талонів техогляду

— 18 березня 2011, 11:34

Офіційний сайт Державтоінспекції Україні з п'ятниці буде надавати оперативну інформацію (в режимі щоденного оновлення) про наявність у МРЕВ ДАІ номерних знаків для автомобілів, бланків водійських посвідчень і талонів техогляду.

Як повідомляє департамент зв'язків з громадськістю МВС України, таке введення пов'язане з постійними скаргами на відсутність номерних знаків, бланків талонів техогляду і водійських посвідчень, а також припущеннями, що в ситуації, що склалася, винні окремі керівники МРЕВ, передає Інтерфакс.

"Якщо на сайті розміщена інформація про наявність такої продукції, а в підрозділі стверджують, що її немає, просимо звертатися з відповідною скаргою до керівництва МРЕВ міста, області та департаменту Державтоінспекції МВС України", - підкреслюють у МВС.

У міліції також зазначають, що у разі неналежного реагування на звернення скарги громадян щодо несумлінних співробітників міліції будуть застосовуватися "жорсткі заходи реагування".

"Позиція міністра внутрішніх справ України Анатолія Могильова щодо викорінення зловживань і корупції в лавах Державтоінспекції залишається непохитною і жорсткою", - підсумували у департаменті.

Реклама:

Головне сьогодні