Тест

Вчені склали карту пенісів: українці випереджають росіян

Сенсацією в Інтернеті стала опублікована карта середньої довжини пенісів чоловіків з різних країн світу. Українці за цим показником випередили росіян (13,97 см проти 13,21 см), але програли білорусам (14,63 см).

Перше ж місце за результатами дослідження Австралійського національного агентства здоров'я і добробуту посіли мешканці Демократичної республіки Конго - із середньою довжиною статевого члена у 17,93 см. На другому місті - еквадорці (17,7 см), на третьому - мешканці Гани (17,3). Замикають п'ятірку чоловіки Колумбії та Венесуели, де середня довжина пенісів становить 17 см.

Серед мешканців Європи лідирують угорські чоловіки (16,1 см). Непогано облаштувалися і французи - 16,01, а от німці можуть "похвалитися" лише 14,48 см, пише ТСН.

Середній розмір пенісів українських чоловіків, за даними науковців, становить 13,97 см (стільки ж - у мешканців Британії). І хоча українці трохи випередили своїх північних сусідів (у Росії середній показник - 13,21 см), але вони значно "програли" білорусам, у яких середня довжина статевого органу становить 14,63 см.

Найменші ж пеніси - у мешканців Азії. Рекорд у групі аутсайдерів належить жителям Південної Кореї і КНДР, чоловікам цих країн доводиться задовольнятися членами завдовжки в середньому 9,66 см. Також нічим пишатися у цьому сенсі жителям Камбоджі (10,04 см), індійцям (10,24 см), японцям ( 10,92 см), філіппінцям (10,85 см), жителям Шрі-Ланки (10,89 см) і Таїланду (10,16 см).

Дані були отримані дослідниками в результаті опитувань і вимірювань (щоправда, як ці вимірювання проводилися, не уточнюється). Інформацію зібрали у зведену таблицю і для наочності розмістили на карті, де діапазони довжини пенісів проілюстровані різними кольорами.

Тим часом була складена інша карта, на якій дослідники спробували зіставити розмір члена з рівнем IQ (коефіцієнта розумового розвитку).

Як випливає з порівняльних результатів, принаймні у випадку з Китаєм і африканськими країнами помітна обернено пропорційна залежність: власники маленьких членів мають високий рівень розумового розвитку, а ті, у кого великі пеніси, - низький.

Українці за рівнем IQ теж вийшли на непогані позиції, потрапивши в другу групу мешканців планети з рівнем інтелекту від 88 до 97. Найвищий середній рівень IQ у китайців, американців, австралійців та майже усіх мешканців Західної Європи (окрім Ірландії та Португалії) - від 97 до 108.