Двійнята, розлучені в дитинстві, жили неподалік та зустрілися в 67 років

— 12 квітня 2011, 12:17

Дженніфер та Кет Велтон народилися в 1943-му році. Незаміжня матір віддала дівчат на вдочеріння й вони потрапили до різних родин. Ім'я Кет згодом змінили на Джудіт.

Усе житті сестри прожили в місті Ротерхем, на відстані менше ніж 5 кілометрів одна від одної. Жінки ходили до одного й того ж лікаря та стоматолога, а їхні діти й онуки відвідували один драмгурток.

Чотири десятиліття Джен пропрацювала в аптечній крамниці, де Кет-Джудіт отримувала ліки за рецептами. Чоловік Джен навчався в одній школі з її загубленою сестрою.

Лише за багато років жінки зустрілися завдяки телепередачі, яка допомагає розшукати втрачених родичів, повідомляє The Sun.

"Я мріяла одного дня знайти мою сестру та, оскільки не могла її знайти, то уявляла собі, що вона в Австралії. Коли я її дізналася, що вона просто за рогом, я відчула таке щастя", - каже Джен.

"Це було дивовижно. Я побачила, як вона йде та захотіла побігти (до неї), а тоді ми обнялися. Ми не могли відвести очей одна від одної", - згадує першу зустріч Джудіт.

Дженніфер показала сестрі фото їхньої біологічної матері, яке зберігала всі це роки.

Про те, що її вдочерили та що вона має сестру, вона дізналася в 11 років від шкільного товариша. Він же розповів дівчинці, що її справжня мама - це приязн сусідка, яку вона звикла кликати "тітка Єва". Утім, Джен так і не наважилася ні про що розпитати цю жінку, побоюючись засмутити прийомних тата й маму.

Джудіт, дізналася, що батьки їй не рідні, лише в 21 рік. Однак вона й не здогадувалась, що в неї може бути сестра.

Тепер сестри зустрічаються щотижня за чашкою чаю. Уперше за багато років їм вдалося відсвяткувати разом свій спільний день народження.

Реклама:

Головне сьогодні