Українці хочуть працювати в Одесі, Львові та Києві

— 14 квітня 2011, 14:18

Менеджери українських компаній найчастіше розглядають Одесу, Львів та Дніпропетровськ у якості міст, привабливих для переїзду.

Про це свідчать результати дослідження, проведеного Міжнародним кадровим порталом hh.ua.

Залишити все заради Одеси готові на 95% більше кандидатів, від числа тих, хто зараз шукає роботу в місті. А оселитися у Львові згодні кандидати з різних міст, число яких становить 86,3% від кількості шукачів, котрі проживають в місті Лева .

Підсилити ринок праці Дніпропетровська, за наявності гідних пропозицій, можуть на 60,8% більше кандидатів з різних куточків України, ніж зараз є в місті.

Високою привабливість для шукачів з інших міст користується також Харків. Туди готова переїхати армія працівників з інших міст, яка складає більше половини (53,18%) від числа харків'ян, що знаходяться в пошуку роботи.

Охочих переїхати у Донецьк теж вистачає. Кількість іногородніх, які готові там працювати складає 34,3% від числа усіх кандидатів на ринку праці з Донецька. А Київ приваблює 19,79% кандидатів з інших міст, від числа тих, хто зараз шукає роботу в столиці.

Найменш привабливими для переїзду українці вважають Чернігів. Число бажаючих там оселитися, становить лише 3,2% від загальної кількості кандидатів, які шукають роботу в цьому місті.

Реклама:

Головне сьогодні