Тест

Помер найстаріший житель Землі

Уолте Брюнинг, який все життя пропрацював клерком в залізничній компанії, помер від природних причин в лікарні у Грейт-Фолс.

В останні роки він жив у Монтані і говорив, що найбільше хотів би, щоб завершилися сучасні війни - в Іраку і Афганістані.

З 1980 року він жив у будинку престарілих. Його дружина, Агнесс Туки, з якою він прожив 35 років, померла в 1957 році. Дітей у них не було, пише ВВС.

"Нам було дуже добре разом. Вона, скажу я вам, не любила витрачати гроші", - згадував Брюнинг.

Він пам'ятав, як дід розповідав йому, трирічному малюкові, історії про бої з жителями півдня під час Громадянської війни.

Говорячи про смерть і кінцівки буття, Брюнинг зауважив в інтерв'ю АР: "Всі ми колись помремо. Деякі люди бояться смерті. Ніколи не бійтеся вмирати, тому що ви народилися, щоб померти".

За словами Брюнінга, своїм міцним здоров'ям і довголіттям він зобов'язаний суворим режимом харчування: два рази на день.

"Скільки людей у цій країні говорять, що не можуть скинути вагу? Я кажу цим людям, візьміться за дієту Ви побачите, що відразу придбаєте гарну фізичну форму і будете почувати себе добре", - говорив колись Уолтер.