В Канах показали фільм про сплановане вбивство леді Ді

— 16 травня 2011, 10:48

На Канському кінофестивалі скандал: в рамках кіноринку, що проходить цими днями тут, показали "Незаконне вбивство" - документальний фільм про смерть принцеси Діани, повідомляє Сегодня.

У картині використані невідомі публіці фотодокументи та свідчення того, що смерть принцеси Діани була холоднокровним вбивством, яке було здійснено спецслужбами на замовлення британської королівської родини.

"Я не хотів знімати сенсаційний фільм та не вважаю його таким", - заявив режисер Кіт Ален, додавши, що картина тільки "звертає увагу на деталі, котрі не вкладаються в офіційну версію подій". Найбільш шокуючим для глядачів стали показані вперше знімки ще живої принцеси, зроблені одразу після аварії.

Основний висновок, який зробив режисер, - принцеса Діана загинула в результаті змови королівської родини, який очолював герцог Едінбургський Філіп.

"Я вважаю, що ходом розслідування керували ззовні. Ось про що мій фільм", - зазначив режисер. За інформацією західних ЗМІ, "Незаконне вбивство" в прокат у Великобританії не вийде. Реакція королівської родини на картину - поки не відома.

Реклама:

Головне сьогодні