У темношкірої пари народилося біле немовля. Фото

— 16 травня 2011, 17:12

У темношкірої пари народилося повністю біле немовля зі світлим волоссям. Лікарі вважають, що у дитини трапилися незначні генетичні мутації

Як повідомляє The Daily Mail, що у пари уже є одна дитина риси якого, повністю відображають його африканське походження. Першою думкою тата новонародженого стало: "Вау! А чи він дійсно мій?"

"Я був настільки вражений, що не міг говорити. Я бачив, як дивилися одне на одного лікарі, думаючи, що дитина не моя. Ми з дружиною посміхалися, адже ніколи у нас не стояло питання про невірність. Але побачивши його, подив був величезний", - каже батько білої дитинки.

Навіть якщо б у неї був зв'язок із білим чоловіком, можна було б очікувати дитину змішаної раси з чорним волоссям, а не повністю біле та світловолосе немовля.

"Все, що ми можемо сказати, що Деніел - це наше диво, і, хоча ми в шоці від його білої шкіри, ми дуже щасливі", - додає його дружина.

"Коли я побачила сина, я дивилася на нього з виряченими очима. На обличчях лікарів і медсестер було лише одне питання: чому у мене біле немовля?". Втім, мама дитини каже, що єдине, що вона відчула дивлячись на нього, була любов.

Вона каже, що як і для будь-якої мами, яка щойно народила - головне завдання полягає у тому, аби дитина була здоровою.

Реклама:

Головне сьогодні