Ізраїльська пара назвала доньку на честь кнопки "Like"

— 16 травня 2011, 18:30

Сімейна пара із ізраїльського міста Од ха-Шарон назвала свою новонароджену доньку Лайк на честь кнопки "Like" (подобається) у соціальній мережі Facebook, повідомляє Lenta.ru.

За словами батька дівчинки, Ліора Адлера, ім'я Лайк є сучасним і новаторським і при цьому унікальним - раніше у країні не було зареєстровано дітей з подібними іменами.

У бесіді із журналістами, батько новонародженої Лайк розказав, що коли виклав на своїй сторінці у Facebook фото доньки, він отримав більше 40 "лайків" від своїх друзів по соціальній мережі. При цьому він зазначив, що у списку його друзів всього близько 100 чоловік, тому 40 "лайків" він вважає гарним результатом.

Адлер додав, що двох своїх старших дітей він із дружиною також назвав незвичайними іменами - одну дитину звуть Пай (від англ. "pie" - пиріг), а іншого Дваш, що на івриті означає "мед".

Як пояснив ізраїльтянин, ці імена покликані показати захоплення його родини кулінарією.

Дівчинка із ім'ям Лайк стала не першою дитиною, названою на честь Facebook. Так, нещодавно у Єгипті народилася дівчинка, батьки якої дали їй ім'я Фейсбук. Таким чином, вони подякували соціальній мережі та оцінили її значення для єгипетської революції.

Реклама:

Головне сьогодні