Дiстатися потягом з Москви до Києва можна буде на годину швидше

— 23 травня 2011, 11:38

ВАТ "Росiйськi залiзницi" (РЗ) скоротить час на шляху прямування потягiв Москва-Київ на 53 хвилини, iдеться в повiдомленнi перевiзника, якого цитує Інтерфакс-Україна.

Нагадаємо, з 29 травня 2011 року пасажирам цих нiчних потягiв не доведеться проходити прикордонний i митний контроль на кордонi РФ i України.

Контроль у потязi Москва-Київ розпочинатиметься за одну годину до вiдправлення потяга безпосередньо у вагонах i на платформi Київського вокзалу (посадка завершується за 5 хвилин до вiдправлення), у сполученнi Київ-Москва - на шляху прямування вiд станцiї "Лiсове Мiстечко" (о 6 годинi 19 хвилин) до станцiї "Москва".

З огляду на час, необхiдний на контроль, перевiзник просить пасажирiв завчасно прибувати на Київський вокзал i заздалегiдь готувати документи на право перетинання кордону.

Змiна технологiї контролю митниками двох країн дала змогу "РЗ" i "Укрзалiзницi" вiдкоригувати розклад поїздiв. Потяг №1 вирушатиме з Москви о 23:17 мск, прибуватиме до Києва о 06:59 мск, з Києва - о 21:17 мск, прибуватиме до Москви - о 6:43 мск.

Реклама:

Головне сьогодні