Тест

Новозеландські вампіри зізналися в нападі на людину

Підлітки з Нової Зеландії, що вирішили погратися в вампірів, визнали свою провину. 19-річні Ксенія Грегоріана Борічевскі та Джеймс Ерік Орр, які торік напали на підлітка та пили його кров, відбудуться частковим обмеженням волі, штрафом та громадськими роботами.

Шокуючий інцидент стався в лютому 2010-го року в Маунт Вікторія, передмісті Веллінгтона, пише New Zealand Herald із посиланням на Fairfax Media

Юні "вампіри" напали на хлопця, та заходилися кусати, аби поласувати його кров'ю. Постраждалий знепритомнів та згодом опинився в лікарні.

Третьому нападникові, Джеймсу Філліпу Бруксу, вирок було винесено ще минулого літа. Його засудили до часткового обмеження волі, 150 годин громадських робіт та виплати компенсації жертві.

Решта ж "кровопивців" - Ксенія та Джеймс Ерік - погодилися визнати себе винними після того, як суддя пояснив їм, яке покарання на них чекає.

Дівчині належить виплатити покусаному підліткові компенсацію в розмірі 400 доларів та письмово принести свої вибачення. Ще одного листа Ксенія напише до суду, висловивши в ньому своє усвідомлення серйозності скоєного. Також вона мусить присвятити громадським роботам 200 годин свого часу.

Подільник "вампірки" сплатить жертві таку ж суму компенсації. Ще на нього чекає часткове обмеження волі та громадські роботи.