Тест

Топ-10 наймолодших мільйонерів

Цим молодим людям ще немає навіть 30 років. Але вони вже заробили мільйонні статки. Співаки, кінозірки, спортсмени, які потрапили у список найбагатших молодих знаменитостей від Forbes, можуть похизуватись чималим багатством.

Загалом протягом року 20 молодих зірок заробили разом 667 мільйонів у.о..

1. Леді Гага (24 роки). Статки: 90 мільйонів доларів.

За останній рік, "Королева Монстр" відспівала 137 концертів, продала близько 15-ти мільйонів альбомів по всьому світу. Рекламодавці скаженіють від бажання залучити її до своєї кампанії. Кажуть навіть, що російський мільярдер заплатив 15 мільйонів доларів, аби знятися у її кліпі на пісню "Alejandro".

2. Джастін Бібер (17 років). Статки: 53 мільйони доларів.

Наймолодша зірка списку, співак. Завдяки стрімкому злету сольної кар'єри, він пропустив важкі гастролі по клубах і невеличкі виплати, через які проходять всі артисти. Натомість, доки інші тінейджери переймаються тим, кого запросити на випускний, він гастролює світом та грає головні ролі у кіно.

3. Джеймс ЛеБрон (26 років). Статки: 48 мільйонів.

Минулого року репутація молодого баскетболіста постраждала, коли він оголосив про перехід із команди Cleveland Cavaliers до Miami Heat. Утім, Джеймс продовжує бути бажаним спортсменом.

Його джерсі (форма) був бестселером НБА в цьому сезоні, і він продає баскетбольні кросівки, які є №1 на ринку. У квітні Джеймс почав співпрацю з Fenway Sports Group (FSG) для управління його бізнес-інтересами. В рамках угоди, Джеймс отримав дуже маленьку частку в FSG, якій належить футбольний клуб "Ліверпуль".

4. Роджер Федерер (29 років). Статки: 47 мільйонів.

В портфоліо у відомого тенісиста контракти з такими брендами як: Nike, Credit Suisse, Rolex і Wilson. Він був одним із трьох чемпіонів, з яким компанія Gillette поновила контракт цього року.

5. Тейлор Свіфт (21 рік). Статки: 45 мільйонів доларів.

Новий альбом американської кантрі-поп поетеси-виконавиці і акторки Speak Now, став платиновим через місяць після релізу. Гастролюючи, вона тільки на продажу квитків заробляє 750 тисяч доларів за ніч.

6. Кеті Перрі (26 років). Статки: 44 мільйони доларів.

Співачка та бізнес-вумен має свою власну лінію парфумів "Purr". У неї підписані контракти із Proactiv, Adidas та Ubisoft.

7. Крістіано Роналдо (26 років), Статки: 38 мільйонів доларів.

Зірка футбольної команди Real Madrid використовує соціальні медіа для популяризації свого бренду, що робить його більш привабливим для партнерів, таких як Nike, Castrol, Clear Shampoo та Banco Espirito.

Роналдо "накопичив" 25 мільйонів фанів у Facebook. Це удвічі більше, ніж у будь-якого іншого спортсмена. Він також має майже 3 мільйони Twitter-послідовників.

8. Лайонел Мессі (23 роки). Статки: 32 мільйони доларів.

Він має прізвисько "блошиний" за його маленький зріст. Мессі є найкращим футболістом світу.

Він заробляє 16 мільйонів доларів щорічно. У його портфолію контракти із: Adidas, PepsiCo, Konami, Audemars Piguet, Chery і AirEuropa.

9. Рафаель Надал (25 років). Статок: 31 мільйон доларів.

За останні 12 місяців тенісист заробив 10,5 мільйонів доларів. Цього року він почав співпрацювати із Bacardi та Giorgio Armani.

10. Ріанна (23 роки). Статок: 29 мільйонів доларів.

Її злет почався 2005 року із появою пісні "Pon de Replay" і досі вона не зупиняється. Нещодавно співачка вирушила у світовий тур на підтримку свого останнього сольного альбому.

До списку також потрапили: баскетболіст Двайт Ховард (28 мільйонів), баскетболіст Двайн Вейд (26 мільйонів), баскетболіст Кармело Ентоні (25 мільйонів), російська тенісистка Марія Шарапова (24 мільйони), молода співачка Мілей Сайрус (15 мільйонів), зірка саги "Сутінки" Крістен Стюарт (20 мільйонів), актор Роберт Паттінсон (20 мільйонів), молода співачка Кері Андервуд (15 мільйонів), співак Ліл Вейн (15 мільйонів), зірка Серена Вільямс (12 мільйонів).