Американці відмовляються від Facebook

— 14 червня 2011, 15:04

Кількість зареєстрованих користувачів в соціальній мережі Facebook наближається до позначки у 700 мільйонів. З іншого боку, якщо вірити статистиці Inside Facebook, стрімкі темпи зростання цього показника різко знижуються другий місяць поспіль.

За даними сайту, на початок червня цього року в соцмережі налічувалося 687 млн. користувачів, повідомляють Вести.ru.

Якщо протягом останнього року в Facebook реєструвалося не менше 20 мільйонів нових користувачів на місяць, то в квітні і травні 2011 року в соцмережі з'явилося 13,9 і 11,8 мільйонів нових учасників відповідно.

Згідно Inside Facebook, все частіше відмовляються від соцмережі користувачі з Північної Америки. У травні США втратили близько 6 мільйонів користувачів (всього - 149,4 мільйонів), а Канада - 1,52 мільйонів (16,6 мільйонів).

Крім того, все рідше сидять в Facebook користувачі з Росії, Великобританії і Норвегії - за даними сайту, соцмережа втратила по 100 тисяч учасників з кожної з цих країн. Найбільший приплив нових користувачів з травня по червень припав на Бразилію (10%), Мексику (7,6%), Таїланд (7,1%), а також на Індію, Колумбію, Аргентину і Філіппіни.

Згідно власної статистики Facebook, соцмережа налічує більше 500 мільйонів активних користувачів, і 50% з них заходять на сайт щодня. При цьому більше двох третин (70%) користувачів знаходяться за межами США.

Реклама:

Головне сьогодні