Конгресмен-любитель пікантних фото йде лікуватися

— 14 червня 2011, 15:27

Член американського конгресу від партії демократів Ентоні Уінер, зізнався у тому, що відправляв жінкам фотографії з інтимними частинами свого тіла та збирається пройти курс лікування. Будучи людиною одруженою, спочатку він заперечував факт своєї негідної поведінки.

Уінер зробив цю заяву через декілька годин після того, як голова Національного комітету Демократичної партії США Деббі Вассерман-Шульц назвала його поведінку "брудною" і закликала піти у відставку, повідомляє Бі-бі-сі.

Деталей лікування Уінер не навів, проте дав зрозуміти, що постарається стати "гарним чоловіком і більш здоровою людиною". Раніше Уінер заявляв, що не піде у відставку.

Уінер представляє один із округів міста Нью-Йорк. Його вважали молодою зіркою Демократичної партії США і пророкували йому місце мера Нью-Йорка.

Попросивши вибачення у членів своєї сім'ї, виборців, прихильників і колег, він, витираючи сльози, додав тремтячим голосом: "Я глибоко жалкую про те, що зробив, і я не подаю у відставку".

"Ті, хто хоче робити висновки мають на це право, - сказав Уінер. - Я працюю на людей свого району протягом 13-ти років, я в політиці вже 20 років, і, сподіваюся, що вони побачать це правильно". При цьому він підкреслив, що використовував домашній комп'ютер.

Нагадаємо, минулого тижня від його імені на порталі мікроблогів Twitter було відправлено ​​зображення чоловічих геніталій, прикритих тканиною трусів.

Тоді Уінер заявив, що його аккаунт зламали. Однак у понеділок на прес-конференції зізнався в тому, що сказав неправду, пояснивши свою поведінку тим, що просто запанікував.

Реклама:

Головне сьогодні