Британське місто атакували зомбі. Відео

— 20 червня 2011, 17:37

На вулиці британського міста Лестер вийшло дві сотні людей, загримованих "під зомбі", пише Lenta.ru із посиланням на Leicester Mercury.

Метою "зомбі-параду" стала прогулянка до міської ради, яка нещодавно отримала запит із вимогою надати місцевим мешканцям інформацію про те, що буде робити влада міста у випадку реального нашестя зомбі.

Відомостей про дії на випадок появи живих мерців, на основі Закону про вільний доступ до інформації, зажадав місцевий житель Джеймс Діксон.

Міська рада прийняла заявку до розгляду і незабаром повідомила Діксону, що ніяких особливих інструкцій щодо того, що робити у випадку нашестя зомбі, влада жителям Лестера надавати не буде. Така відповідь не влаштувала Діксона і він разом з кількома своїми друзями вирішили організувати зомбі-флешмоб, щоб провчити міську раду.

Житель британського міста повідомив про плани на своїх сторінках у соціальних мережах, і незабаром приєднатися до нього та його друзів забажали десятки городян. Тим не менш, дістатися до членів міськради в учасників ходи не вийшло, не зважаючи на те, що "зомбі" дійшли до будівлі відомства. У співробітників міськради був вихідний.

Зрештою "зомбі" вирушили в місцевий паб, де вирішили відзначити завершення флешмобу.

Реклама:

Головне сьогодні