В авіакатастрофі російського літака загинув український банкір

— 21 червня 2011, 13:57

У катастрофі Ту-134 під Петрозаводськом в Карелії загинув один з власників та віце-президент харківського банку "Грант" Ваграм Симов'ян.

Ваграм Симов'ян народився 27 грудня 1975 року в Харкові. У 1996 році закінчив Харківський державний університет, за фахом "Фінанси і кредит". З 1993 року працював у банку "Грант", пройшов шлях від економіста до віце-президента.

Крім того, за даними МЗС, в катастрофі загинула мешканка Харківської області Христина Онищенко 1989 року народження.

Нагадаємо, літак Ту-134 авіакомпанії "РусЕйр", що здійснював чартерний рейс Москва - Петрозаводськ, розбився при підльоті до столиці Карелії. Ту-134 впав на автомобільну дорогу, яка розташовується перпендикулярно злітно-посадковій смузі, розколовся і загорівся буквально поруч з дачним селищем.

Всього на борту літака знаходилися 52 людини: 44 загинули, вісьмом вдалося вижити, серед них, за останніми даними, двоє дітей - дев'яти і чотирнадцяти років. Серед загиблих були двоє громадян України - Христина Онищенко і Ваграм Симов'ян

Слідчий комітет РФ в рамках розслідування авіакатастрофи літака Ту-134 під Петрозаводськом розглядає три основні версії події.

"Слідство розглядає кілька версій авіакатастрофи: людський фактор, тобто помилку пілота чи наземних служб аеропорту, складні метеоумови, а також технічні несправності повітряного судна або обладнання аеропорту та ін.", - повідомили слідчі.

Нагадаємо, диспетчер аеропорту Бесовець, який вів з землі рейс Москва - Петрозаводськ, впевнений, що катастрофа Ту-134 під Петрозаводськом сталася з вини екіпажу.

Реклама:

Головне сьогодні