Українські винороби готуються до зимових дегустацій

— 24 червня 2011, 14:00

Винні підвали Масандри не збираються підвищувати ціни в очікуванні літнього напливу туристів та готуються до зимових дегустацій.

Про це повідомила представник ТД "Массандра" Любов Путь. За її словами, адміністрацією компанії було прийнято рішення залишити розцінки на відвідини дегустаційних залів незмінними на літо, а також включаючи новорічні свята.

Кількість туристів, охочих відвідати підвали ТД "Массандра" і продегустувати всесвітньо відомі кримські вина, збільшується влітку. За одне відвідування, яке триває 2 години, дегустаційний зал здатний вмістити близько двохсот осіб. Як показує практика, в зимовий час такого не буває, проте співробітники ТД "Массандра" говорять про те, що вже зараз починають надходити заявки на новорічні дегустації.

"На адресу адміністрації ТД "Массандра" вже надійшло кілька заявок від російських та українських туристів з проханням відвідати дегустації на Новий Рік. Ажіотаж на винні маршрути Криму зазвичай починається за тиждень до Нового Року, і наші гіди будуть працювати 31 грудня і вранці 1 січня, якщо кількість бажаючих перевищить 20 осіб.

Ми дуже сподіваємося, що цього року туристів буде багато, і нам нічого не завадить проводити цікаві екскурсії. Торік туристів було дуже мало через передвиборні програми, тому ми не проводили дегустацій. Ми готуємо оновлену програму, при цьому ціни залишаться на колишньому рівні - 40 гривень за одне відвідування. Така ціна буде і взимку".

Реклама:

Головне сьогодні