Newsweek опублікував фото Леді Ді у компанії Кейт Мідлтон. Фото

— 30 червня 2011, 13:30

Американський журнал Newsweek припустив, як би виглядала зараз принцеса Діана, якби вона не загинула в 1997-му році.

Стаття під назвою "Діана в 50: якою б вона була зараз" присвячена 50-річному ювілею з дня народження леді Ді, який відзначається 1 липня, пише ТСН.

На обкладинці журналу принцеса, яка загинула у віці 36 років, зображена постарілою жінкою в компанії своєї невістки - Кейт Міддлтон.

Журналісти видання припустили, що Діана жила б зараз в Нью-Йорку і займалася благодійністю, спілкуючись зі світом через соціальні мережі. Принцеса натішитися не могла б весіллю свого сина - принца Вільяма. А на урочисті заходи вона прибула б в елегантній сукні, що підкреслює струнку статуру принцеси.

Newsweek навіть створив фейкову сторінку Діани в Facebook. У графі "відносини" написано: "Це складне питання". Невідомо, чим би закінчилися їхні відносини з Доді Аль-Фаєдом, відзначає видання.

Серед захоплень та інтересів Діани стоїть гуманітарна криза в Дарфурі, гей-фільм "Самотній чоловік" і серіал "Тьюдор".

На думку Newsweek, принцеса дружила б з дружиною свого колишнього чоловіка принца Чарльза - Каміллою Паркер-Боулз, співаком Боно, і іншими знаменитостями. Загальна кількість її друзів становила б понад 100 тисяч осіб.

Нагадаємо, в березні в Великобританії вийшла книга про те, як склалося б життя принцеси Діани, якби вона не загинула в автокатастрофі. Автором вигаданої біографії леді Ді, що отримала назву "Нерозказана історія" (Untold Story), стала британська письменниця родом з Бангладешу Моніка Алі.

Реклама:

Головне сьогодні