Отруйний павук заблокував роботу супермаркету

— 12 липня 2011, 10:34

Отруйний павук заблокував роботу супермаркету в німецькому місті Бексбах.

Як повідомляє Lenta.ru із посиланням на місцеве видання газети The Local, членистоноге було виявлено в упаковці колумбійських бананів - коли коробку відкрили, павук вистрибнув з неї і кудись втік.

Персонал магазину повідомив про втікача у відомство по боротьбі з сільськогосподарськими шкідниками, співробітники вирішили евакуювати відвідувачів супермаркету і закрити торгові площі на час пошуку павука.

На думку фахівців, членистоноге швидше за все сховалося в який-небудь темний кут. Щоб знешкодити павука, приміщення супермаркету було оброблено отрутохімікатами. Тепер овочі, фрукти, м'ясні продукти та інші товари доведеться знищити, щоб уникнути отруєнь серед покупців.

Самого винуватця закриття супермаркету до ранку понеділка так і не знайшли. Експерти вважають, що павук швидше за все вже загинув. Навіть у тому випадку, якщо йому вдалося вибратися з супермаркету, він напевно помер, оскільки німецький клімат виявився невідповідним для екзотичної тварини.

Співробітники зоопарку, з якими консультувалися представники магазина, висловили думку, що в коробці з фруктами в супермаркет прибув бразильський мандрівний павук, також відомий як банановий павук.

Бразильський мандрівний павук вважається дуже агресивним і отруйним. Цей павук, поширений в Південній і Центральній Америці, не плете павутиння, так як ніколи не сидить на одному місці, а постійно переміщається. Таких павуків нерідко знаходять в житлових приміщеннях, а також у магазинах з продуктами, зокрема, у відділах з фруктами.

Реклама:

Головне сьогодні