Тест

Письменнику Радзінському загрожує в’язниця

Якщо відомого письменника, драматурга і телеведучого Едварда Радзінського визнають винним у ДТП в Підмосков'ї, то йому загрожує 5-річний тюремний термін. Поки слідство не встановило конкретного винуватця аварії, в якій загинула молода дівчина, повыдомляэ ТСН.

Нагадаємо, ДТП сталося 10-го липня на 5-му км дороги Малого московського кільця Анохін - Павловська Слобода. Виїхавши на смугу зустрічного руху для обгону, відомий письменник перевищив швидкість для обгону автомобіля на двосмуговій дорозі, яка відрізняється надмірною звивистістю і крутими підйомами та спусками.

Через крутий поворот і спуск Радзінський не побачив Nissan. Сталося лобове зіткнення двох машин: Nissan X-Trail, за кермом якого перебував 25-річний Кирило Гопоров, і Volvo XC-90, яким керував 74-річний Радзінський. Від отриманих тілесних ушкоджень на місці померла 24-річна Марія Куликова - пасажирка автомобіля Nissan.

Радзінського госпіталізували зі струсом мозку. Зараз він лежить в одній з підмосковних клінік.

За попередніми даними МВС, саме Радзінський спровокував дорожню аварію в Підмосков'ї. Проте слідство відзначає, що поки передчасно говорити про конкретних винуватців аварії. Хоча на місці ДТП відомий телеведучий і підписав всі необхідні документи, а також зафіксував у протоколі, що вина за подію лежить на ньому.

Порушено кримінальну справу за статею "Порушення правил дорожнього руху, що призвело з необережності смерть людини". Порушникові загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років