Тест

6-річна королева краси змінить професію

Шестирічна американка Іден Вуд, яка перемагала на всіляких дитячих конкурсах краси триста разів, більше не буде приймати участь у подібних змаганнях.

Про це ABC News розповіла мати і за сумісництвом менеджер дівчинки, Мікі Вуд, повідомляє Lenta.ru.

За словами Вуд-старшої, її дочка завершує кар'єру королеви краси заради того, щоб спробувати щось нове і розширити поле для діяльності. Так, мати Іден сподівається заснувати міні-імперію імені своєї дочки - до випуску підготовлені дебютний музичний альбом маленької королеви краси, її лялькова копія і навіть біографія.

Мікі Вуд вважає, що нові заняття допоможуть Іден трохи розслабитися, тому що участь у конкурсах краси віднімає у неї дуже багато сил. Крім того, на думку матері дитини, зміна виду діяльності може перетворити Іден у нову Майлі Сайрус або Селену Гомес.

Як сама Іден відноситься до ідей своєї матері, невідомо. Однак на питання про те, ким вона хоче стати, коли виросте, дівчинка відповіла, що мріє бути суперзіркою.

Іден Вуд брала участь у конкурсах краси для дітей протягом декількох років. Щоб дівчинка залишалася у відповідній для виступів формі, мати водила її до салонів краси на спеціальні процедури. Іден була учасницею шоу "Тоddlers & Tiaras", що розповідає про життя маленьких учасниць конкурсів краси.