Створено вино для ділових жінок

— 19 липня 2011, 12:59

Каліфорнійська виноробня Vin Parfait запускає лінійку нових вин, які орієнтовані на ділових жінок у віці від 20 до 30 років.

Перший реліз включає в себе два вина. Біле вино - Vin Parfait Chardonnay, бленд якого зроблено з Шардонне (95%), Рислінгу (3%) і Муската (2%). У перекладі з французької назва цього вина перекладається, як "Ідеальне вино". Воно дійсно, якнайкраще пасуватиме молодим та енергійним жінкам, які вміло поєднують бурхливу ділову активність та суспільне життя.

Це вино стане оптимальним рішенням для тих, хто хоче розслабитися після трудового дня з келихом хорошого вина зі своїми друзями. Рислінг додає ноти цитруса і білого персика, а Мускат приносить в нього злегка вловимі нотки спецій і квітів. Рівень алкоголю - 13,9% об.

Друге вино - червоне Vin Parfait Red Blend 2009. Воно складається з Каберне Совіньон 44%, 26% Зінфандель, 13% Сіра, 11% Петіт Сіра, 6% Мерло. Рівень алкоголю - 13,9% об. Це більш складне для розуміння вино, в букеті якого переплітаються ноти ванілі, ожини. Це вино було витримано в дубових бочках.

Обидва вина виготовлено з врожаю, який був зібраний з різних каліфорнійських плантацій, що знаходяться на узбережжі в регіонах Лейк-Каунті і Пасо Роблес, де теплі дні і прохолодні ночі забезпечують оптимальні умови для дозрівання цих сортів. Саме цей факт робить вино смачним і з хорошою освіжаючою кислотністю. За задумом виробників, цей смачний політ фантазії допоможе зняти напругу після роботи.

Планується, що вина надійдуть у продаж у торговельні мережі США в липні цього року.

Реклама:

Головне сьогодні