37% одружених перевіряють пошту та виклики своїх половин

— 21 липня 2011, 14:59

Понад 33% відсотків людей зізналися, що по-секрету від своїх близьких хоча б один раз перевіряли їх електронну пошту і записи про телефонні виклики.

Такого висновку дійшла компанія Retrevo, що володіє пошуковою системою побутової техніки та електроніки, пише Вести.ru.

Як з'ясувалося в ході опитування, подружні пари ще частіше стежать за своєю половиною без її відома. Про це заявили 37% респондентів. Крім того, 39% матерів і 36% батьків зізналися у стеженні за своєю дитиною. Більшість батьків (близько 59%) також повідомили, що відстежували місцезнаходження своїх дітей за допомогою мобільного телефону.

Якщо порівнювати результати дослідження з минулим роком, то число молодих людей у ​​віці до 25-ти років, які перевіряють електронну пошту або історію дзвінків свого партнера, зросла з 37 до 47%. Як наголошується в доповіді, в цілому жінки залишаються більш підозрілими, ніж чоловіки.

Висновок: користувачам слід остерігатися стеження з боку не тільки великих корпорацій (особливо Google і Apple) і соціальних мереж, але і своїх близьких.

Участь в опитуванні взяло більше 1 тисячі чоловік, які були розподілені за статтю, віком, доходами та місцем проживання у США.

Реклама:

Головне сьогодні