В Україні з’явилась соціальна мережа для тварин

— 25 липня 2011, 14:41

Ідея створити соціальну мережу для своїх вихованців належить харків'янам. Майже за два місяці роботи у всесвітній павутині в ній зареєструвалося 300 користувачів, не тільки з України, але і з сусідньої Росії, і навіть з Естонії, пише газета "Сегодня".

Зареєструвати свого кота, кролика або навіть порося можна без особливих проблем: потрібно залишити адресу електронної пошти, ввести пароль, заповнити поля, де повідомити вік, стать, породу свого домашнього улюбленця, розповісти про його уподобання і поставити фотографію. І тільки потім господар може трохи розповісти про себе.

Після реєстрації у домашнього улюбленця з'являється можливість створювати альбоми фотографій, завантажувати відео, об'єднуватися в групи. Можна також хвалитися участю у конкурсах і виставках.

Доступ в соціальну мережу www.mordashki.com відкритий усім братам нашим меншим, починаючи з котів і собак і закінчуючи комахами, гризунами, рептиліями. Правда, зараз на сайті більшість користувачів - кішки і собаки.

Спілкуються тварини на сайті, звісно, ​​не без допомоги своїх господарів, які залишають повідомлення про вихованця від першої особи. Часто "пишуть" тварини про пережите недавно.

"Ідея належить моєму хорошому другу, він запропонував мені її реалізувати. Я погодилася. Користь в тому, що користувачам буде легше знайти друзів, наприклад, для спільних прогулянок", - розповідає співвласниця і адміністратор сайту Марія Маньковська, власниця двох котів.

Реклама:

Головне сьогодні