Чоловік прокинувся, провівши 21 годину в морзі

— 26 липня 2011, 11:35

50-річний чоловік до безтями налякав працівників моргу, коли прокинувся в морозильній камері через 21 годину після того, як "помер", повідомляє ТСН.

Інцидент стався у південноафриканському місті Лібоде. Чоловік, який страждав від нападів астми, уві сні втратив свідомість і родичі вирішили, що він мертвий, та доставили його до моргу в суботу ввечері.

А в неділю о 17 годині чоловік раптово прокинувся на візку у холодильній камері установи. Він почав кликати по допомогу і стукати в стіни камери. Двоє співробітників моргу, які перебували на чергуванні, почули крики, і, злякавшись, що це привид, втекли на вулицю "за підкріпленням".

Невдовзі вони повернулися, щоб подивитися, що відбувається і зрозуміли, що чоловік був ще живий. "Мерця" госпіталізували до місцевої лікарні з переохолодженням, але вже на ранок він був виписаний.

Коли про "воскресіння" чоловіка повідомили його родичам, ті були приголомшені і одразу кинулися до лікарні. Похорони, які сім'я вже встигла призначити, довелося скасувати.

ВІДЕО ДНЯ

Зазначимо, що подібні випадки не дуже часто, але трапляються. Так, у Колумбії 45-річна жінка несподівано "воскресла" у похоронному бюро, коли її тіло вже готувалися забальзамувати.

А у Великобританії 64-річна місіс МакДоналд після серцевого нападу пробула в стані клінічної смерті 25 хвилин, але потім повернулася до життя і поцікавилася у приголомшених родичів, навіщо вони поспішили відрізати її волосся (так вони зробили за заведеним у родині звичаєм).

Реклама:

Головне сьогодні