Жінка просиділа 20 годин в машині, яка висіла на краю прірви. Відео

— 27 липня 2011, 11:06

Жінка-водій з Великобританії провела 20 годин в машині, яка зависла на краю прірви, боячись поворухнутися. Дивовижні кадри її порятунку показали усі провідні телеканали світу, пише ТСН.

56-річна Лін Вентон їхала на Vauxhall Vectra уздовж Корнуольського узбережжя, коли через густий туман загубила дорогу і її автомобіль покотився з гори.

Машина, перекинувшись кілька разів, пролетіла майже 70 метрів і зупинилася за кілька метрів від скелястого обриву. Поранена жінка залишилася в свідомості, але у неї почалася кровотеча з порізів на тілі.

В очікуванні рятувальників Лін сиділа в автомобілі 20 годин. Вибратися самостійно вона не могла, адже будь-який рух міг спровокувати падіння авто зі 100-метрової висоти в море.

Виявив її місцевий мешканець, який здійснював ранкову пробіжку. "Я навіть не думав, що в машині хтось є, коли спустився до неї.. Але побачив там жінку в шоковому стані", - розповів він. Чоловік викликав рятувальників і, очікуючи на допомогу, намагався заспокоїти Лін.

Рятувальники спочатку закріпили машину сталевими лебідками, а потім витягнули людей на рівнину. Жінку на вертольоті відправили до госпіталю, однак її травми виявилися не важкими: лікарі діагностували шок, виснаження і порізи та забиття на ногах та тілі.

Реклама:

Головне сьогодні