Більше половини росіян плачуть через роботу – опитування

— 28 липня 2011, 11:13

За даними опитування, проведеного порталом Joblist.ru, кожного другого росіянина на роботі доводили до сліз, причому гірко плачуть не лише жінки.

Згідно з результатами дослідження, через неприємності на службі проливають сльози 55% працюючих росіян. "Кожен десятий з них (11%) - чоловік", - повідомляє Інтерфакс-Україна.

Найчастіше, до сліз робота доводить рядових фахівців, наприклад, економістів та аналітиків (33%), а найрідше власників власної справи - "їх немає взагалі".

Як не дивно, але "плакси" є і серед захисників вітчизни. 1% військовослужбовців зізналися, що робота їх іноді доводила до сліз.

Причини для того, щоб "пустити сльозу", у кожного свої. "Зазвичай до сліз доводять начальники (55%) і колеги (21%). Сама робота до сліз доводить тільки 18% росіян. Зовнішні партнери (клієнти та замовники) до сліз доводили тільки 5% росіян. Цікаво, що чоловіків до сліз частіше доводить начальство (59%) і сама робота (32%), тоді як жінки набагато більше за чоловіків схильні плакати через колег (23% проти 5%)", - відзначає сайт.

За даними опитування, найчастіше люди плачуть на роботі через необґрунтовані звинувачення (57%), образи від колег (29%). Звільнення доводило до сліз тільки 5% опитаних.

Чоловіки готові набагато частіше, ніж жінки, розридатися через затримку платні та інших матеріальних заохочень. "Чоловіки набагато частіше, ніж жінки схильні плакати через затримку зарплати (14% проти 3%), урізання / позбавлення премії (23% проти 4%) та звільнення (14% проти 4%)", - відзначає сайт.

Жінки, у свою чергу, набагато частіше за чоловіків плачуть через необґрунтовані звинувачення (59% проти 41%).

9% доведених до сліз працівників намагалися помститися кривдникові, а кожен п'ятий (21%) просто звільнявся, повідомляють організатори опитування.

Дослідження було проведено серед 3000 працюючих росіян у всіх федеральних округах.

Реклама:

Головне сьогодні