Алкогольні десерти стали хітом сезону

— 10 серпня 2011, 12:43

Залежно від інгредієнтів та оформлення, деякі з цих яскравих алкогольних новинок - не просто освіжаючі десерти, а справжні шедеври, гідні найрозкішніших заходів. Наприклад, заморожений десерт на паличці з італійським білим вином Просекко з додаванням рожевої води і шаром заморожених різнокольорових пелюсток троянд відмінно впишеться на весілля або молодіжну вечірку.

Секрет виготовлення таких заморожених алкогольних десертів - в додаванні достатньої кількості безалкогольних інгредієнтів: фруктового соку, наприклад. Тоді десерт добре заморозиться. Вино не вимагає занадто низької температури, а ось міцні 42-градусні лікери потрібно заморожувати при -34 °С; 32-градусні лікери сомельє заморожують при -23 °С. Ще пара десертів, яка особливо користується попитом у покупців: заморожений бурбон з персиковим пюре та заморожений Кампарі з апельсиновим соком.

Одного разу сомельє з Чикаго зробив заморожене вино на паличці, і воно швидко стало популярним. Якщо в Чикаго виготовляли такий заморожений десерт з білого вина (Sauvignon Blanc), ананасового соку і лікеру з бузини "Сен-Жермен", то в Пітсбурзі стали робити персиковий сорбет з напоєм "Сангрія" і заморожену горілку з ягідним лимонадом. Навіть шанований бренд Betty Crocker випустив заморожене пиво з фруктовим сиропом в стаканчиках.

Відмінне рішення для спекотних літніх вечорів, однак і такими десертами не варто захоплюватися у великих кількостях.

За матеріалами mercurynews.com.

Реклама:

Головне сьогодні