Миша зупинила літак

— 17 серпня 2011, 17:08

Тварину помітили, коли вона бігала між кріслами у салоні літака ще перед тим, як пасажири розпочали посадку, пише Бі-бі-сі.

Мишу не вдалося зловити, незважаючи на "ретельний пошук на борту літака та численні мишоловки, встановлені у салоні", - твердять у представництві авіакомпанії SAS, якій належить літак.

Пасажирам повідомили, що перебування миші на борту літака може бути не просто неприємною прикрістю, а ще й потенційною небезпекою, бо вона може перегризти кабелі лайнера.

Крім того, авіакомпанія SAS заявила, що забронює пасажирам місця на інші рейси до Чікаго.

Однак, як повідомляється, пересадити пасажирів на інші літаки не так легко, бо миша завелася в одному з найбільших лайнерів авіакомпанії - Аеробусі 330. Відповідно тепер необхідно знайти додаткові місця для 250 людей, які чекають свого відльоту з аеропорту у Стокгольмі.

Американці Джеймс Роач і Марі Алсвагер розповідають, що чекають на свій літак вже понад 5 годин, стоячи у черзі, яка рухається зі швидкістю "шість футів на годину".

"Це найдорожча миша в історії людства", - жартує пан Роач.

Це вже не перший випадок, коли авіалінії відкладають рейси через гризуна. У листопаді 2009 року було скасовано 2 рейси авіакомпанії Delta з Нью-Йорка до Лондона через те, що у салоні літака помітили мишу.

Реклама:

Головне сьогодні