На весіллі принца Монако подавали вино винороба-самоучки

— 17 серпня 2011, 18:03

Vins D'Orrance Anaïs 2009 стало першим вином, яке розливали на офіційному прийомі з нагоди весілля принца Монако. Всього для частування було обрано 5 вин з різних країн світу, проте саме це вино стало першим, яке було подано після офіційної церемонії одруження.

З офіційних джерел відомо що такий вибір був даниною поваги принцесі Шарлін, яка є уродженкою ПАР. До цього вина подавали золотисту кефаль і ніжні овочі, повідомляє Whywhywine.ru.

Це делікатне вино має дуже тонкі аромати дуба. У його букеті м'яко переплелися фруктові ноти і лайм. У келиху вино має світлий золотистий відтінок зі злегка зеленуватими відблисками. У роті Cuvee Anaïs має хорошу кислотність. Про це говорить смак соковитої дині, ноти білих квітів і лимонної цедри. Післясмак чистий і тривалий. Вино Кюве Анаіс виготовлено з відбірного винограду Шардоне, який виростає на червоних суглинках. 40% вина витримувалося в нових французьких барріках протягом року.

"Для мене це велика честь надати своє вино для весілля. Я дуже переживав, що в останню хвилину вони передумають і змінять свій вибір. Тому, було дуже приємно дізнатися, що саме наше вино було подано нареченим!", - сказав Крістофер Дюран, власник господарства, де було виготовлено Cuvee Anaïs. Вперше це вино було виготовлено в 2004 році. Крістофер вирішив назвати його на честь своєї маленької доньки.

Свою всесвітню славу південноафриканські вина отримали завдяки відмінній якості, сприятливому клімату і самовідданій праці виноробів, які люблять свою землю і виноград. Вина з цієї країни мають свій неповторний характер, який так цінується багатьма колекціонерами.

Реклама:

Головне сьогодні