Німецький ресторан відмовився обслуговувати короля Швеції

— 22 серпня 2011, 11:45

Власниця ресторану Надін Шелленгбергер визнала, що кілька днів тому не пустила короля Швеції Карла XVI Густава і його дружину королеву Сільвію, оскільки у той момент у закладі було весілля, і всі офіціанти були зайняті, повідомляє Euromag.ru.

"Я не впізнала їх. Вони були без корони, і без скіпетра... ", - пожартувала господиня таверни, заснованої ще в XVI столітті. "Я не цікавлюся королівськими сім'ями, у мене немає часу на глянцеві журнали", - додала вона.

Утім, Надін Шелленгбергер додала, що навіть якщо б і знала, хто перед нею, то це все одно не вплинуло б на її рішення. "Двірник ви або королева, у нас тоді просто не було вільних рук на кухні. Зрозумійте. Ми були зв'язані по руках ... ", - пояснила вона.

Однак, Надін і її чоловік Майкл мають намір відправити офіційне вибачення шведській королівської сім'ї і запросити пообідати їх у свою таверну в будь-який зручний для них час.

"Ми хочемо сказати їм, що ми дійсно шкодуємо, що були не в змозі обслужити їх тоді, але ми з радістю зробимо це в майбутньому", - запевнила Надін.

Кажуть, що отримавши відмову в Zum Gueldenen Stern, королівське подружжя пообідало в сусідньому італійському закладі.

Реклама:

Головне сьогодні