Американська пара запросила на заручини зомбі. Фото

— 24 серпня 2011, 11:00

Джуліана Парк і Бенджамін Лі загримували свого друга під зомбі та влаштували тематичну фотосесію з нагоди заручин, пише The Daily Mail.

"Ми хотіли, щоб вийшли трохи божевільні і при цьому продумані, але не позбавлені смаку фотографії", - пояснила наречена.

За сюжетом фото, зомбі нападає на пару, що відзначає свою заручини невеликим пікніком на свіжому повітрі.

Серія починається з декількох романтичних фото - Джуліан і Бен п'ють вино, сидячи на покривалі в траві. Однак незабаром на фото з'являється зомбі - на перших кадрах його не дуже добре видно, але в міру наближення його стає краще видно.

У другій частині серії фотографій Парк і Лі відчайдушно чинять опір зомбі і в підсумку перемагають його за допомогою лопати і ножа.

Автором знімків виступила Аманда Ринда, яка займається фотографією лише близько року. Вона працює разом з Амандою в анімаційній студії імені Волта Діснея, і дівчата самостійно загримували Джейсона Боша під зомбі за 45 хвилин.

Кілька днів тому Парк і Лі виклали отримані фотографії в інтернет. Незабаром після цього інформація про знімки потрапила в місцеві новини, а потім добірка зомбі-фотографія розійшлася і по закордонним виданням.

Як повідомили закохані, вони мають намір покликати свого друга-зомбі на майбутнє весілля (дата торжества не називається). Чи прийде він у костюмі ходячого мерця, невідомо, проте сама Парк заявила, що вона і її майбутній чоловік і самі хотіли б вбратися на весілля у костюми зомбі, але переживають за душевний стан гостей старшого віку.

Реклама:

Головне сьогодні