В Австрії - новий Фріцль: чоловік 40 років ґвалтував двох доньок

— 26 серпня 2011, 11:43

Арештований чоловік спростовує всі обвинувачення, пише Бі-бі-сі.

За даними слідства, фігурант справи, ім'я якого не розголошується, почав наругу над дітьми, коли одній було 12 років, і іншій - 4. Всі троє жили у селі Санкт-Петер-ам-Харт, неподалік від міста Браунау на півночі Австрії.

Кримінальну справу було порушено у травні, після того як його дочкам вдалося втекти. Одна з них збила батька з ніг, коли він знову спробував її зґвалтувати.

Жінкам зараз 45 і 53 роки, і, як кажуть представники влади, обидві мають затримки у розумовому розвитку.

[L]Нагадаємо, у 2009 році до довічного ув'язнення було засуджено мешканця Австрії Йозефа Фрітцля, який 24 роки тримав у неволі та ґвалтував власну доньку, ставши батьком її сімох дітей.

В даному випадку не повідомлялось про те, чи народжувалися у жінок діти.

Ймовірного ґвалтівника, що лежав на підлозі, знайшов соціальний співробітник. Як повідомляється, він дві доби не міг встати, після того як дочка збила його з ніг.

Після арешту підозрюваного доправили лікарню. Повідомляється, що він адекватно реагує на те, що відбувається, і після лікування його перевели до в'язниці. Його звинувачують у побитті і сексуальних наругах над власними доньками. Поліція стверджує., що він регулярно погрожував убити дочок вилами і палицею.

Наскільки відомо, жінкам іноді дозволялося виходити на вулицю, але вони були настільки залякані, що ніколи нікому нічого не говорили. Батько тримав їх у кухні і змушував спати на лавці.

Наразі жінкам допомагають соціальні служби Австрії. Їх мати померла три роки тому. Влада повідомляє, що вона теж була жертвою звинуваченого.

Реклама:

Головне сьогодні