Людина з фальшивим дипломом керувала львівськими освітянами?

— 26 серпня 2011, 16:13

Виявилося, що Володимир Огура ніколи не навчався у Львівському університеті імені Івана Франка, повідомляє Радіо Свобода.

Днями депутати міськради від ВО "Свобода" повідомили, що начальник міського управління освіти подав при працевлаштуванні підроблений диплом спеціаліста Львівського університету імені Івана Франка. Мовляв, прізвища Володимир Огура немає у протоколі про здачу державних іспитів серед студентів. Райці звернулись до фахівців з проханням перевірити їхнє припущення.

"На ваш запит повідомляємо, що Володимир Огура не завершував у 1998 році навчання у Львівському державному університеті імені Івана Франка за спеціальністю "фінанси і кредит" і не отримував диплому серії ЛР № 005699 з реєстраційним номером 216".

Сам Володимир Огура обурився, що він "не малює дипломів" і "сам попросить управління освіти подати запит в університет".

Львівські правоохоронці протягом десяти днів розслідуватимуть справу і, якщо підтвердиться факт підробленого диплому Володимира Огури, то порушать кримінальну справу, повідомив керівник прес-служби ГУ МВС у Львівські області Денис Харчук.

Згідно статті 358 Кримінального кодексу України, підроблення документів і використання їх карається штрафом до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі від шести місяців до трьох років

Реклама:

Головне сьогодні